Tuotemyynti

Kauttani voi ostaa lihatuotteita, Effektri-öljyä ja turkinhoitotuotteita ja -välineitä. Valikoima laajenee kokoajan, kannattaa kysyä rohkeasti, jos olet jotain vailla! Tilaukset sähköpostilla rigretas@gmail.com.

Teen lihatilaukset keskitetysti eli en tee yksittäisiä pientilauksia vaan tilaan isomman määrän kerrallaan. Ilmoittelen aina Facebook-sivullani kun tilauksen aika koittaa, joten kannattaa seurata ryhmää tai olla yhteydessä sähköpostitse ja kysyä seuraavan tilauksen ajankohtaa.

RUOKINTATUOTTEET
Kotimaista laadukasta lihaa koirille ja kissoille. Ruokatuotteet tilaan Paijan tilateurastamolta Urjalasta, Tessulta ja Effe Balancelta.

Paijan tilateurastamon hevosen jauheliha:
40€/10kg
25€/5kg

Paijan tilateurastamon possun jauheliha:
35€/10kg
20€/5kg

Paijalta saatavilla ajoittain myös hevosen rasvaa ja sisäelimiä, sekä possun sisäelimiä ja lihaisia luita. Hinnat sisältävät alv 14%.

Tessun hinnat ja valikoiman löydät Tessun sivuilta.

Kauttani voit tilata myös Effe Balance -tuotteita. Effektri-öljyä löytyy minulta yleensä myös hyllystä.

 

TURKINHOITOTUOTTEET JA -VÄLINEET
Myyn cockerspanielin turkille sopivia tuotteita ja välineitä. Tällä hetkellä tuotemyynnissä Bio-Groomin tuotteita – shampoot, hoitoaineet, hoitosuihkeet ym. Tulossa myös Yuup:n tuotteita! Myös karstat, pohjavillaharat, kammat, nyppimiskumit ym. Kysy lisää sähköpostilla tai trimmin yhteydessä!

YHTEYSTIEDOT

Riikka Ahtila
puh. 0505587389
rigretas@gmail.com
Vähikkäläntie 663, Vähikkälä (Janakkala)
Y-tunnus: 2927495-3

SEURAA MEITÄ