Yhteistyössä

Ajattelemme, että jokainen ihminen tarvitsee tukea, neuvoja sekä ilojen ja surujen jakajaa jaksaakseen ja oppiakseen. Meillä on ollut onni tutustua matkallamme useisiin hienoihin ihmisiin ja saada näistä muutamia tärkeitä yhteistyötahoja ja ystäviä osaksi elämäämme ja kasvatustoimintaamme.

Satu Kamunen, kennel Debbie’s

Sadun kanssa tapasimme Spanielien MEJÄ-mestaruuskokeessa 2012 ja paremmin tutustuimme MEJÄ SM 2013 Surkeella. Satu ja Miska olivat Jenlin Philadelphia ”Debbie” kanssa kokeessa ja me Tähtimetsä Greta ”Wilma” kanssa. Siitä alkoi ystävyys, jonka johdosta haettiin 2014 Debbie’s Laphroaig Triplewood ”Betty” Kemistä Hämeeseen. Ja sain koiran josta tuli Rigreta’s-kennelin kantanarttu, mutta myös ystävän ja kasvattajan, joka kulkee koiriensa rinnalla koko näiden eliniän. Vuonna 2016 Kemistä muutti meille myös Debbie’s Glenmorangie Signet ”Siru”.

>> Kennel Debbie’s

Pilvi Ranta, kennel Peredhils

Pilvin kanssa tapasimme trimmauskurssini vetäjän kautta, ensin pikaisesti näyttelyssä ja sitten astutushommissa kun Pilvin Asvina Fine Sin ”Sani” astutettiin Pertin Tähtimetsä Charlie ”Tahvolla”. Tästä yhdistelmästä saatiin neljä hienoa urosta, joiden matkaa olemme saaneet seurata. Pilvin kanssa ollaan reissattu näyttelyitä ja treffailtu erilaisissa koiraharrasteissa. Viimeisin yhteinen iso asia on Pilvin luona asuva sijoitusnarttuni Rigreta’s Pretty Radiant Redrose ”Reea”. Tämän parin matka on ollut jo tähän mennessä huikea ja minä en voi olla kuin kiitollinen.

Mari Hotti, kennel Dazzlingtails

Marin kanssa tutustuimme taipumuskoeylituomarikurssilla vuonna 2021 ja kemiat kohtasi välittömästi. Mari astutti narttunsa Dazzlingtails Little Daddys Love and Joy ”Lystin” uroksellamme Highlighters Expect A Miracle ”Casperilla” ja tästä pentueesta meille muutti narttupentu Dazzlingtails Rollercoaster to Rigretas ”Bella”.

>> Kennel Dazzlingtails

Erika Aaltonen, Derekaz Design

Erika vastaa meidän kuvamateriaalista, nettisivuista ja painotuotteista. Erikaan tutustuimme kun hän löysi meidät cockerikasvattajien joukosta ja otti yhteyttä. Ajatuksemme osuvat loistavasti yhteen monessa asiassa. Erikan ja Antin luokse muutti 2020 Rigreta’s Pretty Dark Design ”Ruuti”. Sen jälkeen ystävyys ja yhdessä on touhuaminen rikastuttanut arkeamme.

>> Derekaz Design

YHTEYSTIEDOT

Riikka Ahtila
puh. 0505587389
rigretas@gmail.com
Vähikkäläntie 663, Vähikkälä (Janakkala)
Y-tunnus: 2927495-3

SEURAA MEITÄ